Despre noi

Avem excelente oportunități profesionale pentru dumneavoastră

Folosindu-ne de experiența de peste 8 ani în domeniul recrutării și plasării forței de muncă, am creat un instrument inovator, dedicat consultanței în HR, destinat să faciliteze interacțiunea dintre partenerii ProWorkers. Instrumentul despre care vorbim, este platforma on-line. În cadrul acesteia, candidații aflați în căutarea unui loc de muncă în străinătate, își pot introduce datele profesionale din CV. Angajatorii din străinătate, selectați și verificați de echipa ProWorkers, pot vizualiza aceste date și solicita un interviu cu candidații respectivi, în vederea angajării. Toate acestea se derulează cu ajutorul platformei on-line și nu implică nici un comision sau cost ascuns din partea candidaților, totul fiind gratuit.

Misiunea noastră

ProWorkers crede în reușita profesională a fiecăruia, ca rezultat a interacțiunii dintre potențialul și capacitățile sale, cu oportunitățile profesionale ce le oferim. Avem abordări noi și dezvoltăm instrumente inovatoare și ușor de folosit. Aplicăm în tot ceea ce facem principii precum profesionalism, confidențialitate și flexibilitate. Facilităm interacțiunea dintre angajatorii străini cu candidații români aflați în căutarea unui loc de muncă în străinătate. Avem job-uri disponibile. Vrei sa arunci o privire?

Privire de ansamblu

Acum, mai mult decât oricând, capacitatea de a dispune de angajați competenți a ajuns să fie din ce în ce mai importantă în direcționarea organizațiilor spre succes sau spre eșec. Practic, prin platforma ProWorkers, fiecare aplicant are oportunitatea de a fi găsit de angajatorul potrivit, în funcție de meseria sa. Deviza activităților noastre nu se axează spre vinderea unor servicii, noi lucrăm în cea mai eficientă manieră, pentru a deveni partenerii dumneavoastră de la începutul completării formularului de candidatură și până la obținerea rezultatului final. De aceea, sistemul de lucru ProWorkers se axează pe utilizarea și adaptarea continuă a ultimelor tehnologii informaționale, în scopul diminuării timpului necesar rezolvării cerințelor aplicanților și ale angajatorilor străini.

Cum funcționează?

Candidații aflați în căutarea unui loc de muncă, au de parcurs 6 pași:

1. Consultarea ofertelor de job-uri disponibile pe site

2. Selectarea job-ului dorit

3. Analiza ofertei de job selectate

4. Completarea integrală a formularului.

5. Atașarea CV-ului și a fotografiei dvs.

6. Bifarea butonului „Trimite” și primirea mesajului de confirmare „Aplicația dvs. a fost înregistrată cu succces în baza noastră de date! Consultanții noștri vor analiza informațiile introduse de dvs., iar în cazul în care acestea corespund cu condițiile de angajare, este posibil să fiți contactat pentru un interviu.”

Angajatorii străini, colaboratori ProWorkers, primesc acces la baza de date cu candidați, însă nu și la datele de contact ale acestora.

Respectarea confidențialității datelor personale reprezintă una din valorile primordiale ale ProWorkers. În cazul în care angajatorul străin dorește să vă intervieveze personal, acesta va primi datele dvs. pentru a vă putea contacta. În cazul în care niciunul din joburile active momentan nu corespund nevoilor dvs., bifați în partea dreaptă a paginii “Înscrie-ți CV-ul în baza noastră de date” și completați formularul de înscriere.

Consultanții noștri vă vor anunța în momentul în care vor identifica o oportunitate de job pentru dvs.

Domenii de specializare ale candidaților selectați

De-a lungul prezenței noastre pe piață am dezvoltat o colaborare de neegalat, cu o forță de muncă înalt calificată, capabilă să contribuie la competitivitatea partenerilor noștri. Prin intermediul nostru puteți identifica o gamă variată de posturi și specializări:

  • Construcții
  • Industria constructoare de mașini
  • Producție
  • Transport și logistică
  • Service – mecanică
  • Alimentație publică și turism
  • Servicii medicale

Cu ajutorul cunoștințelor din mai multe domenii de specializare și a provocărilor specifice acestora, ProWorkers își asigură partenerii din străinătate că pot identifica cei mai potriviți candidați, în corespondență cu pregătirea lor teoretică și practică, precum și cu așteptările acestora.

Avantajele colaborării dvs. cu noi

1. Experiență: Cu o experiență de peste 8 ani în serviciile de recrutare a personalului calificat, ProWorkers a dat dovadă de profesionalism la toate cerințele clienților, acordând o atenție importantă fiecărui detaliu. În prezent, pe baza experienței dobândite, ProWorkers oferă partenerilor săi soluții informatice de top în domeniul consultanței HR.

2. Bază de date cu oferte de job-uri, actualizată permanent: Prin intermediul acestei baze de date, ProWorkers facilitează identificarea personalului potrivit, oferind mai multe opțiuni partenerilor săi.

3. Înscrierea gratuită în baza de date: Înscrierea datelor dvs. profesionale pe platforma on-line și prelucrarea lor pentru a fi vizibile de către partenerii noștri, este realizată de consultanții ProWorkers, fără nici un cost din partea dvs.